A jó tippjeink most már a keresőben első helyen fognak megjelenni

Nagyon fontos a test és a lélek számára is az, hogy időről-időre kitisztítsuk. Mivel a testtel kapcsolatban már annyi mindent lehet olvasni, én ezért inkább a mentális részére helyezném a hangsúlyt. Eléggé stresszes életeket élünk és nincsen túl sok időnk arra, hogy magunkkal foglalkozzunk. Mikor hazaérünk, inkább megnézünk egy filmet és próbáljuk a lehető legkevesebb impulzust felvenni, hogy végre pihenni tudjunk a munka után.

Én azonban azt mondom, hogy nem ettől leszünk kipihentek. Mostanában minden nap, egy rövid ideig meditálni szoktam és csodákat művelt a mentális egészségemmel kapcsolatban. Délután mindig azt éreztem, hogy nagyon fáradt vagyok és nincsen kedvem semmihez. Ezzel azonban sikerül mindig kitisztítanom a fejemet és újra tudok indulni. A változás pedig egyáltalán nem erőltetett, mivel vágyok erre a változásra. Ezért pedig mindig magától jön az egész.

Vannak azonban olyan dolgok, amelyek nem fognak megérzésként működni. Az egyik ilyen, hogy miként lehet a Google algoritmusának megfeleltetni a honlapunkat. Azóta, hogy rátaláltam a Keresőben Első oldalára, már sokkal tisztább minden azzal kapcsolatban, hogy miért volt ilyen sokáig veszteséges az internetes cégem. Mindenki szeretne érvényesülni, sokszor azonban eltűnünk a rengeteg, hasonló oldal áradatában. Persze kitalálhatunk valami olyat, ami még soha nem létezett, mégis erre kevesebb esély van és többe is fog kerülni, mintha alkalmaznánk egy olyan kiváló céget, mint a Keresőben Első, a segítségünkre.

De mégis milyen szolgáltatást nyújtanak? Egészen egyértelmű lehet már a nevükből is. Először nem igazán akartam elhinni, hogy valóban képesek lennének ilyen dolog elérésére. Kiderült azonban, hogy nagyon más szabályok szerint van eldöntve az, hogy ki kerül a kereső első helyére. Korábban mindig azt gondoltam, hogy csak annyi a lényeg, hogy sokan látogassák a honlapot. A Keresőben Első keresőoptimalizálás tájékoztatóját olvasva azonban, új fénybe lett helyezve minden.

Az internetes algoritmus kifejezetten szeszélyes és mindig változik. Ezért nem igazán tudnánk magánemberként mindig ezzel foglalkozni. A Keresőben Első csapatának azonban az a munkája, hogy mindig odafigyeljenek arra, hogy mik az aktuális új trendek és ezekhez igazítsák a honlapunkat. Tényleg döbbenetes, hogy néha egyszerűen azon múlik, hogy jól választottuk-e meg a kulcsszavainkat, mikor elkezdtünk írni egy cikket. Ebben az egészben az a fantasztikus, hogy végre leveszi a vállamról azt a nyomasztó gondolatot, hogy nem számít, hogy mennyire keményen dolgozok azért, hogy a termékem felismerhető legyen, végül úgyis a szerencsén múlik minden.

Honlapkészítést és konzultációt is vállalnak. Tehát sosem kell félnünk attól, hogy egyedül lennénk hagyva az internet hatalmas és néha nyomasztó világában. Ha bármi kérdésünk van, több helyen is elérhetjük őket. Ezeket a címeket és telefonszámokat pedig nem rejtegetik előlünk, pár kattintással elő is tudjuk hozni őket. Tetszett, hogy ennyire felhasználóbarát a felület, hiszen ez azt jelezte, hogy tényleg értettek a munkájukhoz.

Persze minden csak szép lett volna és semmi más, ha nem tartották volna be valóban az ígéretüket. Bíztató volt az oldal alján olvasni a különböző cégeket, akik megerősítették, hogy tényleg azóta teljesen megváltozott az üzletük kereslete. Egészen más volt azonban a saját bőrömön megtapasztalni azt, hogy a Keresőben Első által ajánlott módszerek tényleg működnek. Azóta sem szakítottam meg velük a kapcsolatot, és az egyik legjobb döntésem volt a karrierem során, hogy felkerestem őket.