Ez aztán a praktikus megoldás!

A feleségemmel nagyban készülünk az esküvőnkre, ami bizony sok szervezéssel és fejfájással jár. Rengeteg mindent kell még elintézni, és már csak egy hónap van hátra. Ráadásul a feleségem kitalálta, hogy addigra méregtelenítsük a szervezetünket is, mert így sokkal jobban fogok majd kinézni a Nagy Napon.

Őszinte leszek, szerintem ennek a méregtelenítésnek nincs sok értelme, de a feleségem kedvéért megteszem. Ez a gyakorlatban mindenféle speciális ivólevek, gyümölcsök és zöldségek bevitelét jeleneti a szervezetbe. Az egészségtelen ételektől pedig teljesen el lettem tiltva.

Pár hét után már észrevettem a változást magamon, de leginkább az arcomon. Ez a feleségemre is igaz volt. Ezek szerint ez a méregtelenítés dolog még is működik, de ennek ellenére sok energiát kivett belőlem, ami eléggé hiányzott az esküvőnk megszervezéséhez.

Ráadásul megfeledkeztem egy fontos feladatomról is: esküvői ajándékok vendégeknek. Alig pár nap maradt hátra, így sürgősen megoldást kellett találnom.

Valaki ajánlotta nekem a selfiegep.hu szolgáltatóját, akik egy olyan berendezést szállíthat az esküvőnkre, ami ezt a kérdést könnyedén megoldja. Képzeljünk el egy kocka alakú dobozt, amiben egy fényképezőgép és egy nyomtató is helyett kapott! A vendégek egyszerűen csak a doboz elé állnak és már készülhetnek is a képek, amihez csak egy gombot kell megnyomni. Ezt követően a nyomtató már el is kezd dolgozni, és kiadja a fotókat fizikai formában, amit a vendégek már vihetnek is magukkal emlékül. Kell ennél jobb ajándék bárkinek?

Itt nem csak a képeken van a hangsúly, de a szórakozáson is. A résztvevők számára mindenféle humoros tárgy is a rendelkezésükre fog majd állni, hogy a fotók a lehető legviccesebbre sikeredhessenek. A vendégek tetszésük szerint készíthetnek képeket a darabszámra vonatkozóan, hiszen ilyen szempontból semmiféle korlátot nem állít fel a szolgáltató. Egyedül a használati idő a lényeg, de ez akár nyolc óra lehet, ha azt szeretnénk. Szóval akkor is bőven lesz idő a képek elkészítésére, hogy ha egy igazán hosszú rendezvényről van szó.

A honlapjukon egyébként minden fontos információt megtalálhatunk a szolgáltatással kapcsolatban. A weboldalukon keresztül akár a kapcsolatot is felvehetjük velük egy üzenő rendszeresen keresztül, ahol a nevünket, az elérhetőségünket, a dátumot és a helyszínt kell csak megadnunk.

Én inkább rögtön felhívtam Őket telefonon, mert alig pár napom maradt csak hátra a rendezvényig. Kicsit féltem tőle, hogy ilyen gyorsan már nem fognak tudni reagálni, de az aggodalmaim teljesen alaptalanok voltak.

Megbeszéltünk minden részletet és biztosítottak róla, hogy a rendezvény kezdése előtt már ki fog érkezni egy emberük a berendezéssel, hogy beállítsa azt. Ez így is történt. Minden adott volt ahhoz, hogy a vendégek esküvői ajándékai elkészülhessenek.