Hátitáskák és méregtelenítés – szuper hetem volt

Néha kell egy kis szünetet tartani a mindennapokban, nemrégiben én is kivettem egy hét szabadságot, hogy pár dolgot el tudjak intézni. Az egyik ilyen a méregtelenítés volt, a tavaszi sportszezon kezdete előtt belevágtam egy méregtelenítő kúrába. Nem is volt vészes, sokkal rosszabbra számítottam. Egy hét volt csak, az első pár nap elég húzós volt, de a cél lebegett a szemem előtt. A gyógyteák íze nem is volt rossz, jó néha egy kicsit kiszakadni a hagyományos ízekből. Na de amiért klaviatúrát ragadtam, az az, hogy beszámoljak a méregtelenítés és a táskavásárlás eredményéről.

A méregtelenítés kiválóan sikerült, fogytam is picit, bár nem az volt a fő cél. A szervezetem felfrissült, a bőröm szebb lett, szóval csupa előny. Azóta is valahogy könnyebbnek érzem magam és mintha a sportban is jobban teljesítenék.

Hátitáskák – ez pedig már egy teljesen más történet. A hátitáskákat nagyon kedvelem már évek óta, mert nagyon kényelmesek, praktikusak és egyre divatosabb darabokat találok az interneten. Az annataska.hu webáruházból szoktam beszerezni ezeket a táskákat és mivel pont otthon voltam egy hétig, volt is időm szemezgetni a kínálatban.

Először is, ha ellátogatunk az annataska.hu oldalra, akkor máris látjuk, hogy nagyjából mire számíthatunk. Szép táskákra, övekre, pénztárcákra. Egy igazán felhasználóbarát weboldal, ahol könnyű szemezgetni a kínálatból, ahol lehet több szempontból is szűrni a találatok között.

Hátitáskák

Így kattintottam én rá a hátitáskákra, amiből csodaszép darabokat találtam. Hátitáskák – ha húsz éve meghallottam ezt a szót, akkor a sportos iskolatáskákra asszociáltam és sokan még a mai napig is a sportos darabokra gondolnak, amikor hátitáskáról beszélnek. Pedig ez már régóta nincs így. Erre példa az annataska.hu kínálata is, ahol csupa szépséget találunk. Elegáns, divatos, finom kis darabokat, nőies táskákat, melyeket a hátunkon viselhetünk.

A hátitáskákat egyébként szín szerint is szűrhetjük, valamint aszerint is, hogy női vagy férfi táskát keresünk. Igen, hisz az annataska.hu-n vannak férfi táskák is szép számmal. A női táskák között kezdtem el a nézelődést és hamar meg is találtam a kedvenceimet. Az Anekke már régóta egy kedvelt márka, én is nagyon szeretem a termékeiket. Hisz különlegesek, minőségiek, egyediek. Az Anekke egy spanyol márka, mára már világszerte híressé váltak, Anekke, a kislány révén, aki majd minden termékükön helyet kap. De ha még nem is találkozunk ezzel az alakkal a táskán, akkor is egyből lerí az ilyen táskákról, hogy milyen márkájú. Hisz a színvilága, a formái, a betűi árulkodóak. Mással össze nem téveszthető. Emellett olyan táskát is találtam, ami igazán lenyűgözött, hisz csupa szín, csupa forma. Ezek az olasz női hátitáskák valóban különlegesek és feltűnőek, van, mikor pont erre van szükség.

Aztán itt vannak a Tamaris hátitáskái is, melyek igazán finom kivitelben készülnek, kellemes, pasztell színű darabok, vagy épp feketék, fehérek. Mindenesetre minőségi darabok, melyek sokak szívét magukkal ragadják. egy táskánál persze a kinézet is nagyon fontos, de ugyanilyen fontos a kényelem és a minőség is. Hisz ezekbe a táskákba ilyen olyan dolgokat pakolunk, a hátunkon viseljük, kitéve az időjárási körülményeknek. Cipzározzuk, csatoljuk őket, így az is fontos, hogy mennyire tartós, mennyire minőségi egy termék.

Az annataska.hu kínálatát ezért is ajánlom bátran mindenkinek, hisz ezek a táskák, legyen szó akár hátitáskáról, akár más típusúról, valóban minőségi termékek. Nem csak szépek, bár az is nagy előny természetesen. Amiért szeretek itt vásárolni az az, hogy itt széles kínálattal találkozom és eddig még mindig megtaláltam azt a táskát, övet, pénztárcát, amire szükségem volt. A másik, hogy mindezt kedvező áron, a harmadik pedig, hogy a vásárlásaim után hűségpontokkal is gazdagodok, így még olcsóbban juthatok hozzá egy-egy termékhez. Ha tehát valaki hátitáskát keres, érdemes ellátogatnia az annataska.hu webáruházba.

Így telt tehát az egész hetem, méregtelenítéssel és táskavásárlással. És mindkét tekintetben sikeres voltam, legalábbis erről árulkodik az előszobaszekrény és a mérleg is.