Hobbiból hivatás? A Dealer – Gastro & Ice Dealer – rel lehetséges!

Mivel én is és a férjem is nagyon szeretjük mind a magyar, mind az olasz konyha ízvilágát, időről időre szoktunk méregtelenítő kúrákat csinálni. Hiszen ezek az ételek nem arról híresek, hogy milyen gyomorkímélőek lennének. A férjem esetében meg pláne szükség van erre az étrendre, mert nagyon érzékeny a gyomra, ennek ellenére sem tud lemondani az előbb említett ételekről. A méregtelenítő kúrák tartása azért sem könnyű, mert van otthon egy kis helyiségünk, ahol szoktunk heti néhányszor pizzát sütni rendelésre. Egy ideje fontolgattuk a férjemmel, hogy időszerű lenne szintet lépni a pizzasütésben, és venni hozzá egy kicsit komolyabb gépet, ami megkönnyíti a dolgunkat. Így tanácsot kértünk az egyik barátunktól, akinek étterme van, hogy honnan is érdemes ezeket beszerezni.

Ő azt mondta, hogy minden szükséges dolgot az étterembe a Dealer – Gastro & Ice Dealer weboldalán néz ki, és vesz meg. Ez a vállalat konyhai nagygépek, cukrászati gépek, illetve különböző jeges és forró italokat készítő gépek forgalmazásával foglalkozik. Több mint 20 éve vannak a pályán, így igen megbízhatónak lehet őket mondani. Egy kis családi vállalkozásból indult az egész, és mára elmondható róluk, hogy a kereskedelmi és vendéglátóipari gépektől eljutott a magas minőséget képviselő új és használt olasz gépek forgalmazásáig. Ez mindenképpen kecsegtető volt, hisz mind tudjuk, hogy a pizza hazája Olaszország. A barátunk beszámolója alapján nagy a választási lehetőség a gépek között, ugyanis nem csak újakat lehet itt megvásárolni, hanem használt darabokat is. Ez azért jó, mert nem mindannyian rendelkezünk ugyanolyan költségvetéssel, így mindenki a saját büdzséje szerint tud kalkulálni.

Mindezek alapján a férjemmel úgy döntöttünk, hogy megér ez a cég egy próbát, úgyhogy ellátogatunk a weboldalukra. Nagyon megörültünk a férjemmel, amikor a barátunk említette, hogy a Dealer – Gastro & Ice Dealer székhelye Tapolcán van, mert nem messze élünk ettől a településtől. Beszéltük is, hogy az egyik hétvégén ellátogatunk hozzájuk, hogy meg tudjuk nézni magunknak a kínálatot. Igen ám, de milyen jól tettük, hogy felmentünk a weboldalukra, és kicsit jobban szétnéztünk. Ugyanis láttuk, hogy hétvégén nincsenek nyitva! Egyrészt örültünk, hogy így fel van tüntetve a nyitvatartási idő, és nem utaztunk oda feleslegesen, másrészt kicsit szomorúak voltunk, mert a hétköznapokba mindig nehéz bezsúfolni egy ilyen kiruccanást. De végül is az embernek mindig arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen.

Láttunk pár szép gépet az interneten, de szerettük volna élőben is szemügyre venni őket. Az egyik legnagyobb dilemmát az okozta, hogy a férjemmel eldöntsük, hogy használt vagy új pizzasütő gépet vegyünk. A férjem szíve inkább az új felé húzott, mert úgy volt vele, hogy kicsit húzzuk jobban össze a nadrágszíjat, de vegyünk egy szuperebbet. Én pedig azon a véleményen voltam, hogy csak addig szabad nyújtózkodni, ameddig az ember takarója ér, nem szabad nagy költségekbe verni magunkat pláne, hogy még kicsiben csináljuk. A férjem végül nekem adott igazat, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy egy használtat veszünk. A Dealer – Gastro & Ice Dealer weboldalán olvastuk azt is, hogy aki esetleg nem személyesen szeretné elhozni a terméket a telephelyről, annak meg lehet oldani a kiszállítást is, csak fel kell venni a kapcsolatot a cég munkatársaival. Végül elég gyorsan sikerült egy pizzasütő gépet vásárolnunk, és nagyon elégedettek vagyunk vele a férjemmel egyetemben.