Legyen a tavasz megint az újrakezdésé, a megújulásé, a feltöltődésé!

Hogy ez miként megvalósítható, arra minden bizonnyal mindenkinek saját receptet kell találnia. De úgy látom, nem vagyok egyedül ezzel a lelkesedésemmel, miszerint a tavasz mindig alkalmas rá, hogy hozzon valami újat, valami jobbat. Hogy tényleg a megújulásé legyen a terep. Legfeljebb annyit tudok tenni, hogy megosztom: én mi mindent teszek ezért, ennek eléréséért.

Első lesz a méregtelenítő kúrám ezúttal, melynek során egészséges, bio, nagyrészt gyümölcsételeket tervezek tartósan fogyasztani, de miközben ezen gondolkodtam, még ennél jobb ötletem is támadt. Méghozzá az, hogy idén hasznosítani fogjuk a kertet, az udvart, ültetni kezdünk, hogy a méregtelenség fenntartható legyen az év későbbi szakaszaiban is, idővel. És nem csak palántázásra gondolok. Minderre szerencse, hogy megtaláltam a gazdabolt.hu-t. Ahogy látom, tőlük nem pusztán rendelni lehet, hanem segíteni is fognak más értelemben is. Gyümölcsfákat is ültetünk végre, amiknek a termését, később, ha már eleget fognak adni idővel, be fogjuk főzni, így télire is lesz saját tartalék, ami nem egy üzletből származik, hanem a kertünkből. De az első lépés, az udvar szebbé tétele kell legyen mindenesetre, úgyhogy először azt néztem meg, miként is fekszik most a fűmag ár. A gazdabolt.hu nem csak emiatt, tehát a kedvezőbb árai miatt lelkesít, hanem, mert tényleg partnerek tudnak lenni az egész folyamatban. Rengeteg videóval, leírással találkozhatunk az oldalukon. Találtam szinte mindenhez kapaszkodni valót, ami eddig tervben volt. De kérdezni is lehet, többféle módon is.

Tehetjük közvetlenül is, vagy ha már regisztráltunk, akkor az oldalra kiírhatjuk a kérdéseinket és valamelyik szakértőjük majd válaszol. És tényleg mindent megtalálok a shopjukban egyaránt. Egyszer megesett, hogy valami épp elfogyott a raktárról, de azonnal tájékoztattak erről, és találtuk tökéletesnek tűnő helyettesítő terméket. Végül tökéletes is volt, amit kaptam. És nem csak a fűmag ár jó, valóban, hanem minden annak tűnik, összehasonlítva más üzletekkel. Csak ide nem kell elmennem személyesen. Nagyszerű a választék és hozza is a futár – mivel a hét elején szoktam többnyire leadni a rendelést, így még azon a héten.

Kapok mindig, mindenről mailt, sms-t a csomagról, és a futár is hív a kérésemre, hogy biztos ne legyen az átvétel pillanatában más dolgom. A tippet egyébként az egyik barátomtól kaptam anno, aki a járványidőszak alatt szinte ki sem mozdult a kertből. Az elbeszélése alapján, aztán az én tapasztalataimat is hozzáfűzve megegyeztünk abban: nagyszerű fejlemény, hogy már minden ilyen szolgáltató is tökéletes netes jelenléttel bír. Ha akartunk se tudtunk volna belekötni a színvonalba. Már nem csak könyvet, meg apró dolgokat rendelhetünk otthonra manapság, mint ahogy régen, hanem ő például másfél évig működött együtt velük, a Gazdabolttal, és tartotta rendben a saját kis, otthoni gazdaságát úgy, hogy személyesen egyszer sem kellett elmennie oda. Mindig minden megjött, és a minőségre sem volt panasz.

Ez a bolt egyaránt támogatja a kis- és nagyobb gazdálkodókat, kertészkedőket, egyszóval tényleg mindenkinek ajánlott. Az apróbb dolgokon már túl vagyok, és ezzel el is nyerték, végleg a bizalmamat, úgyhogy indulhat lassan a füvesítés, mint mondtam, és az ültetés nagyban. Már alig várom, olyan jó lesz, és érzem, hogy ez az egész egy új élet kezdete! Önfenntartás, otthoni termesztés, méregtelen élet. Mindez a gazdabolt.hu-val!