Méregtelenítés esküvő előtt?

Én mindig próbálok figyelni az egészségemre, így évente egyszer mindig csinálok egy méregtelenítést. Ez az éven sem volt másképp, csupán annyi különbség volt most az eddigi évekhez képest, hogy egy esküvő és egy lánybúcsú előtt álltam. Az ilyen nagyobb alkalmakon pedig szeretek mindig jól kinézni, és szerencsére még a nagy nap előtt véget ért a diétám, így jó formában és boldogan vehettem részt ezen a jeles napon.

Viszont a lánybúcsú előtt volt egy kis dolgunk még a lányokkal. Valami extra, egyedi és jópofa egyen pólót szerettünk volna, így elkezdtünk keresgélni az interneten, hogy hol tudnánk mindezt megvalósítani. Be is írtuk a keresőbe, hogy póló lánybúcsúra.

póló lánybúcsúra

Sok találat kijött, meg is néztünk párat, de a befutó végül a LOLmarkt lett. A honlapjuk már egyből meggyőzött minket. Nagyon szépen, egyedi és találó. Könnyű megtalálni mindent, így nem kell percekig keresni az adott terméket például, hanem egyből lehet tudni hol keresd.

Lehet kapni férfi, női és gyermek pólókat, pulóvereket, és egyéb termékeket mint például vászontáska és fém bögre. Kíváncsi voltam, így mindent megnéztem, hátha itthonra is találok valamit a fiúknak, nem csak a lánybúcsúra. Összesen 29 kategória közül lehet választani, így szinte bárki megtalálhatja itt a számításainak megfelelő pólót vagy pulóvert.

De ha az oldalon mégsem lenne olyan, amire az ember vágyik, akkor egyedi póló tervezést is lehet kérni.

Mi szétnéztünk a lánybúcsús pólók között. Nagyon egyediek és kreatívak voltak, viszont mi mégis valami másra és többre vágytunk, így megalkottuk a saját póló tervünket. Nem volt egyszerű, hiszen mindannyiunknak sok terve volt, hogy mi is kerüljön a pólóra, de végül megszületett a döntés. A végeredménnyel elégedettek voltunk, és biztosak voltunk abban is, hogy a LOLmarkt meg fogja tudni alkotni tökéletesre azt, amit mi megálmodtunk.

Miért voltunk ebben olyan biztosak?

Gyorsak, hiszen akár 1-2 munkanapon belül már kézhez is kaphatod a rendelésedet. Figyelnek a minőségre: a fő szempont náluk a tartósságon van, így a póló anyagát és a nyomási technológiát is úgy választották ki, hogy a pólóra kerülő minta tartós legyen, ne kopjon le néhány használat és mosás után. Ha egyedi pólót szeretnél, nem kell neked megtervezned, hanem ők nagyon szívesen megtervezik helyetted, az általad elmondottak alapján. Az ország 13 pontján megtalálhatóak az üzleteik, így ha személyesen bemész és elmondod a kívánságaidat, akár még aznap meg is kaphatod az egyedi, kreatív és személyre szóló pólódat, pulóveredet. Ha pedig a póló mérete nem megfelelő, akkor 14 nap áll a rendelkezésre, hogy vissza küldd és kicseréld.

Számunkra ezek nagyon meggyőzőek voltak, így el is döntöttük, hogy őket bízzuk meg az egyedi lánybúcsú pólók megalkotásával.

Miután leadtuk a tervünket már nem is volt más dolgunk, mint megvárni a végeredményt, és a csoda szép pólókkal feldobni a menyasszony napját.

Ha póló lánybúcsúra, akkor csak is a LOLmarkt. Itt valóban minőségi munkát kap mindenki, és a kívánságait is teljesítik.