Méregtelenítés közben autógumit böngésztünk

Mostanság új hóbortot találtam ki magamnak, ami nem más, mint a méregtelenítés. Sok helyen olvastam már róla, és nagyon megtetszett az ötlet, hogy természetes úton tudok megszabadulni kilóktól, miközben a szervezetem is felfrissül.

El is akartam kezdeni a méregtelenítő kúrámat egyik péntek este. Előkészítettem a kis teámat, amikor megérkezett a lakótársam. – Tudnál egy kicsit segíteni nekem? – kérdezte. – Pont most, amikor végre nyugalomban elkezdeném a méregtelenítő kúrámat? – kérdeztem vissza kissé flegmán. Ott állt a lakótársam szomorúan, mire felajánlottam, hogy akkor segítek neki. De hogy mi volt a probléma? Új gumiabroncsot szeretett volna venni még a tavasz előtt. Erre én rögtön tudtam a megoldást: fel kell keresni a Gumidiszkontot!

A Gumidiszkont egy miskolci központú cég, akik egyébként máshova szállítanak ki autógumikat. Hatalmas választékuk van különböző gumiabroncsokból, és az áraik is kedvezőek. El is kezdtünk tehát böngészni a lakótársammal.

Megmutattam neki, hogy miként működik a Gumidiszkont keresője, vagyis, hogy méret, autó és kulcsszó szerint is lehet szűrni a keresést, valamint a honlapon nyári, téli és négyévszakos gumik is vannak. Számos márka is megtalálható a weboldalon, amiknél egyesével leírják a fő paramétereket, melyeket a választás előtt érdemes figyelembe venni. Az is oda van írva, hogy a raktáron épp hány darab érhető el az adott abroncsból, ami szintén fontos infó lehet.

Külön vannak listázva méret és márka szerint az autógumik, de persze a téli és nyári gumik is ketté vannak szedve, hogy átláthatóbb legyen a sok kategória.

A lakótársam ámulva nézte, mennyi minden van a honlapon. – De mégis mi szerint válasszak? – kérdezte. Ekkor megmutattam neki, hogy a weboldal aljára görgetve bizony minden fontosabb információ és jelölés külön szedve meg van magyarázva. Ez épp arra az esetre van, ha valaki nem annyira értene még hozzá, mi szerint érdemes egy olyan fontos részét megválasztania az autójának, mint a gumiabroncs.

Ezen felül van egy külön blog is az oldal tetején lévő sávban, ezt is megmutattam a lakótársamnak. Itt ugyanis sok ismeretterjesztő és praktikus tudást nyújtó cikk van a gumiabroncsokkal kapcsolatban. Mondanom sem kell, hogy miközben ezeket nézegettük, bőven ki is hűlt a méregtelenítő teám. De nem bántam, a jó gumiabroncs megválasztása valóban fontos dolog, így szívesen segítek benne a Gumidiszkont honlapjának átnézésével.

És beszéljünk az árakról is. Igazán jó áron kínálja különböző termékeit a Gumidiszkont. Sőt, még a szállítási díj se vészes!

1690 Ft/db áron lehet szállítatni, ami mellett még ha minimum 4 abroncsot rendelünk délig, akkor a leadott megrendelést a következő munkanapon ki is szállítják, kivéve ha esetleg főszezonban nagy a leterhelése a cégnek. Láttam, ahogy felcsillan a lakótársam szeme ennek hallatán, így ha vasárnap délelőtt rendel, akár már hétfőn meg is kapja az autógumit. Ha pedig valaki miskolci vagy el tud oda könnyen jutni, akkor személyesen is átveheti a rendelést az átvételi ponton.

Ekkor láttam, hogy a lakótársam mégis elbizonytalanodik. – Jó, de mi van akkor, ha esetleg mégsem vagyok elégedett a vásárlással? – Erre is van megoldása a Gumidiszkontnak! – mondtam. Ha mégis valami probléma merülne fel a vásárlással, és a termékkel szemben kifogásunk van, akkor pénzvisszafizetési garanciát vállal a cég. Ezt elmondva már láttam, hogy valóban megkönnyebbült a lakótársam, és készen állt a rendelésre.

Egyszerűen online ki is tudta fizetni a gumiabroncs árát, és valóban pár nap múlva már ott is volt az új Tristar autógumi. Az elégedettség jeleként a lakótársam aztán fel is iratkozott a lap alján található résznél a hírlevélre, így állandó értesítéseket is kap az aktuális ajánlatokról a Gumidiszkonttól. Ha pedig bármi kérdése merülne fel még – ami egyébként biztos fog az ő esetében – akkor bármikor felkeresheti az ügyfélszolgálatot, aminek telefonszáma és email-címe is meg van adva az oldalon.

Így végül ha a méregtelenítés első napja kissé máshogy is sikerült, legalább tudtam a lakótársamnak segíteni beszerezni egy pár jó minőségű gumiabroncsot a Gumidiszkontnál.