Mérgek nélkül, bio- és vegán kozmetikumokkal szebb az élet

Már több éve annak, hogy rendszeresen méregtelenítek. Igyekszem arra is odafigyelni, hogy bio, vagy a lehető legmagasabb fokig természetes dolgokat fogyasszak, vagy alkalmazzak. Kívül-belül, minden területen, ami a testemre, az egészségemre hatással van.

Húst is kevesebbet eszem, mert valahogy anélkül is jobban érzem magam a bőrömben. Nem mindennek ismerem az okát, de kitapasztaltam, hogy mi a jó nekem! Még kozmetikai szerekből is találtam olyat, ami egyszerre vegán és bio. A hidratáló csiga arckrém mellett a Florence BIO termékek mind vegán termékek például és nagyon jók arcfiatalításban, hidratálásban, egyebekben.

De, egyébként a hidratáló csiga arckrém is állatbarát módon kerül gyártásba, az éti csiga csiganyálának összetevőjével, akként, hogy ez a folyamat a legkisebb fájdalmat sem okozza bármelyik példánynak. Szívderítő, hogy oda tudunk már figyelni erre is, mert a legjobb gyártók garantálják ezeket. Vannak még arctisztítóik, tonikjaik, és egyéb arckrémjeik a Florence BIO márkánál. Ők egy nagyon komplexen gondolkodó, elhivatott társaság. Ha az arcfiatalítás a célunk, még egy ezt célzó videós kurzust is összeállítottak, ami szintén megvásárolható tőlük, a fenti weboldalon. Ez főként arctornagyakorlatot mutat be nekünk, aminek módját és helyes kivitelezését a videók alapján elsajátíthatjuk.

A Florence BIO arctisztító napi használatra alkalmas, a legérzékenyebb bőrűeknek is. Legideálisabb a használata tonizálás, és a Florence BIO anti-aging hidratáló arckrém alkalmazása előtt. Ez utóbbi termék szintén rengeteg bio- és vegán összetevőből áll. Hatását alacsony és közepes molekulasúlyú hialuronsav segítségével éri el, valamint retinollal, C- és E-vitaminnal, aloe verával és egyéb olaj- és vaj-összetevőkkel.

Aztán ott van, mint mondtam az arctonik, amiből szintén saját van e gyártónak. Damaszkuszi rózsavíz, csipkebogyó kivonat, egyebek a szennyeződések eltávolítására. Olyan szennyeződésekére, amiket nehezebb lemosni – egyes sminkek is ilyenek lehetnek. Összehúzza a kitágul pórusokat, és nincs arcirritáció, bőrpír.

Aztán, a termékek sorában hadd érkezzek el a hidratáló csiga arckrémig tehát, ami elsőre egyeseknek nem vonzó talán – az egyedüli termékük, melynél téves módon sokan azt hiszik, nem lesz olyan gusztusos a használata -, de nem csak a hatásainak felsorolásával, a termék jellegének leírásával is könnyű eloszlatni a kételyeket.

Mint írtam, elolvasható, hogyan lesz a csiganyálból arcszérum, de annak semmi nyoma nem lesz végül, hogy miből készült, és egyetlen példány sem sínyli meg a csigák közül, hogy felhasználják ezt az általuk termelt, a folyamat végére megszűrt hatóanyagot. Olyan hatóanyagról beszélünk, mely a gyártótól független kutatások alapján is segít az anti-agingben. Tehát az öregedés gátlásában, az arcbőrön – ez esetben.

Én már mindenben a természetességre törekszem, ezért örülök meg annak, ha “bio” címkét látok valamin. Nem hiába félünk a mindenféle kémiai anyagoktól, de a tudomány eljutott már oda, hogy környezetbarát eljárásokkal a természetes dolgok között is megtalálta a leginkább működőt többnyire. Mi több azt, ami a mesterséges dolgoknál is több eredményt hoz a használata során! Legyetek bio-használók, legyetek vegánok! Mindenben.