Nem csak a húszéveseké a világ

Ahogy azt már a kedves olvasóim tudhatják, én azt vallom, hogy mindennek a nyitja a jó egészség. Ezért méregtelenítek rendszeresen: a testem nem egy szemetesláda, hanem egy szentély, amibe csak a legjobb minőségű alapanyagok kerülhetnek, nem pedig méreganyagok. Egy egészséges étrend, a sok folyadékbevitel, a testmozgás és a rendszeres méregtelenítés a külső megjelenésre is jó hatással lehet, az időt azonban sajnos ezek a tudatos lépések sem állítják meg. Az öregedés természetes folyamat ugyan, de korántsem jelenti ez azt, hogy ne kendőzhetnénk el a jeleit, ha ettől jobban érezzük magunkat. A legismertebb módszer erre az ősz hajszálaink befestése. Én azonban ismerek egy még hatásosabb, arcra vonatkozó fiatalító titkot, amit most megosztok a kedves olvasóimmal: ez a Laumar InstanTENSE Plus arcszérum.

Évek óta minden reggel használom ezt a szérumot a szemem környékén, és pár perc várakozási idő után szinte új nő néz vissza rám a tükörből. A Laumar InstanTENSE Plus ugyanis azonnal feszesebbé teszi a bőrömet, és így egyáltalán nem tűnök ráncosnak, még a legstresszesebb, legkialvatlanabb napjaimon sem. Így, hogy évek óta használom az arcszérumot, már szinte sosem táskás a szemem, hiszen a jótékony anyagok jó hatással vannak a bőrömre. Emellett pedig a környezetemnek sem ártok ennek a terméknek a rendszeres vásárlásával: nincsenek benne káros összetevők, és nem tesztelnek állatokon.

Mióta a Laumar InstanTENSE Plus a szerves (talán legfontosabb) része a bőrápolási rutinomnak, rengeteg bókot kapok az arcomra, ami mindig jó érzéssel tölt el. Pedig sminkelni se szoktam utána, csak különleges alkalmakkor, kizárólag olajmentes sminktermékekkel, hogy a szérumom hatásán ne rontsak. Nagyon kellemes hidratáló hatása van, így nappali krémmel sem kell a szemkörnyékemen bajlódni. Minél kevesebb termékkel szeretem a minél jobb hatást elérni, ebben jól kisegít ez a szérum.

Ahogy azt tudhatják, szeretek nyugodt, kiegyensúlyozott, stressztől mentes életmódot folytatni, és ezt a mindennapjaim összes területén fontosnak tartom. Ezért is választottam az InstanTENSE Plus szérumát: egy roppant könnyen beszerezhető, országszerte elérhető termékről van szó ugyanis. Házhozszállítás esetén már akár másnap megérkezhet vele a futár (itt fontos kiemelni, és semmiképp sem elhanyagolandó szempont, hogy Magyarország határán belül mindenhova ingyenes a szállítás), de gyógyszertárakban is kapható, ha pedig nem elérhető az adott patikában, ők is be tudják szerezni egy napon belül.

Emlékszem, amikor én vásároltam az első szérumomat, nagyon bizonytalan voltam, hogy vajon tényleg működni fog-e, és valóban megtérül-e a befektetésem. Szerencsére a weboldalon nagyon sok, valódi vásárló által írt véleményt lehet olvasni, de ami talán még meggyőzőbb, azok az előtte-utána fényképek és a videók, ahol saját szemünkkel tapasztalhatjuk, hogy a Laumar InstanTENSE Plus tényleg percek alatt fiatalabbá és üdébbé varázsolja a megfáradt vagy idősödő bőrt is. Természetesen ezután is maradhatnak kétségek bennünk, ami teljesen normális: egy új termék vásárlása mindig bizonyos kockázatvállalást jelent. Csakhogy a Laumar InstanTENSE Plus esetében, ha elégedetlenek vagyunk a termékkel, harminc napig pénzvisszafizetési garanciával élhetünk, tehát semmilyen esetben sincs veszítenivalónk az arcszérum kipróbálásával.

Ahogy a méregtelenítés, úgy egy jól felépített bőrápolási rutin is csodákra képes, és sokkal jobban érezhetjük magunkat tőle a mindennapokban. Szívből ajánlom tehát minden kedves olvasómnak a Laumar InstanTENSE Plus arcszérumot, hogy a maximumot hozzák ki önmagukból!